Otthonos e-vállalkozások

GevaPC Honlapok Szolgáltatásai

...avagy netes szolgáltatások a GevaPC-nél.

A GevaPC honlapok otthonos körülményeket és könnyedséget adnak a munkához: itt minden kézre áll akárcsak otthon, minden úgy alakul ahogy én szeretném. Így lesz a szükségleteknek megfelelő, akár bonyolult szerkezetű, felépítésű honlapokból e-vállalkozás, e-munkahely. 

Itt csakis az üzletre kell koncentrálnia, a honlap kezelése nem lehet gond. Az elkészítésénél sincs több dolga a megrendelőnek, mint saját valós vállalkozását átgondolni és rendszerezni a készítő felé, megadni a publikus információkat, válaszolni a kérdésekre, választani a lehetőségek közül.

Oktatástól -  a tárhelyszolgálatáson át - a honlap készítéséig, megújításáig...

A GevaPC honlapok nagyon széles körben alkalmasak az igények megvalósítására. Igényektől függően kialakítható teljesen zárt munkafelülettől a részben zárt és az internet felé nyitottként, Magas szinten megvalósítható a honlap részeként vagy önállóan blog írás, hír portál, képeslap küldő, e-bolt akár egyedi értékesítésekkel, vagy 'klasszikus' e-bolt kategórizált termékekkel.

Ha nem találja az alábbi fejezetekben az Önt érdeklő témákat, vagy nem talált róla elegendő információt, úgy kérjük vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:

Skype: Gevaeva
MSN: gudics.eva[kukac]gmail.com
E-mail: geva[kukac]gevapc.hu

A honlap kapcsolat űrlapjával