Honlap készítés

A különböző konstrukciókban készülő honlapok a különböző helyzetben és állapotban lévő honlap készíttetők igényeihez igazodik, mindenki talál itt megoldást honlapjának elkészíttetétéshez, elkészítéséhez!
vagy mégsem?

Készítse el az Ön honlap konstrukcióját!

A kidolgozott konstrukciókat tekintse mintának, ám  a honlap készíttetésnek nem lehet akadálya sem a pénz, sem pedig a működtetéshez szükséges ismeretek hiánya.
 
A honlap készítésében aktívan és konstruktív módon részt vesz folyamatosan, s eközben könnyedén megtanulhatja annak minden részletét használni, a fizetés módjában pedig megegyezünk.
Kiindulási pontnak használhatja az alábbi konstrukciókat:

GevaPC honlapok konstrukciói

Előre nem kell fizetni semmit, hiszen amig nem derítjük ki mire is van Önnek szüksége, addig azt sem tudhatjuk mennyibe fog kerülni, mennyi időt és munkát kell a fejlesztőnek és Önnek ráfordítania.

Amit előre lehet tudni:

 1. Honlapja drupal alapokon készül (dokumentáció és licence www.drupal.org) 
 2. Apache-PHP-MySQL hármas szolgáltatás (optimális esetben) szükséges hozzá, s ha nincs ilyen tárhelye, akkor a GevaPC tárhelyén bérelhet (kedvező áron, lásd Tárhelyszolgáltatás), a tárhely bérleti díját állnia kell, szerződés keretében.
 3. A tárhelyre a drupalt (WordPress, Joomla, ...) feltelepítem, s ezen telepítés a honlap készítés kezdő árában benne foglaltatik. Ebben az állapotban már át is veheti és fejlesztheti tovább honlapját akár egyedül is.
 4. A további funkciók megvalósításához további modulokat kell feltelepíteni és beállítani, az ár ezen további összetevők árából fog kialakulni.
  A modulok telepítését már Ön is végezheti, vagy kérheti is ennek telepítését, eszerint van az egyes moduloknak külön telepítési ára (általában 5 - 15 000 Ft)s egy másik, amely a modul teljeskörű beállítására is vonatkozik.
 5. A honlap elkészítésekor igyekezzen minden ismeretet elsajátítani - ez mindkettőnknek jó - mivel a honlap átadását követően már csak külön tanácsadásban kérheti a segítséget, amelyért a továbbiakban külön - a honlap készítés díjától függetlenül - fizetnie kell.
 6. A honlap elkészültéig a verzió frissítést elvégzem - honlap motor + kiegészítő modulok frissítése -, átadást követően - amikor szükségessé válik a verzió frissítés, akkor azt külön megállapodás keretében kérhető, vagy végeztetheti hozzáértő szakemberrel, vagy akár saját maga is.
 7. A honlap üzemeltetéséhez külön megállapodásban kérhető szakmai támogatás is, s ennek keretében akár a rendszeres és folyamatos frissítést is elvégeztetheti. A frissítés nyújtja Önnek az esélyt arra, hogy az internet változásait követő, naprakész honlapja lesz, sosem avul el.
 8. Jelen honlap (ugyancsak drupal honlap) belső, érdeklődők és látogatók elől zárt felületén tud majd kérdezni, s a külön, kizárólag ügyfelek számára elkészített tanulmányokat, leírásokat olvasni és használni. Itt találhat részletes leírást az egyes modulok használatához és használatáról,s olvashatja más honlap tulajdonosok kérdéseit, az arra kapott válaszokat.
  A leírások az Ön kérdéseinek megfelelően fognak bővülni és gyarapodni.
A konstrukciók a különböző tartalmi elemekből, időtervekből és a fizetési variációkból állnak össze, részletek az egyes konstrukcióknál.