Honlapot szeretnék

Árajánlat kéréséhez kérem, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot!

A kérdésekre kérem, adjon meg minél pontosabb és részletesebb választ, hogy íly módon a GevaPC is a lehető legjobb megközelítéssel tudjon Önnek árajánlatot készíteni a tervezett honlapjához.

Az űrlap utolsó mezőjében lesz lehetősége szabad fogalmazásban is hozzáfűzni kéréseit, kérdéseit, további szempontokat és elvárásokat megfogalmazni. 

(Az igényfelmérő űrlap fő részei kattintással nyithatók és csukhatók, a jobb áttekinthetőség kedvéért, s a kötelezően megadandó mezőket csillag jel jelzi)

Honlap paraméterei

Ezen keretek között kérjük azokat az adatokat megadni a tervezett honlapjához, amelyek elsődleges jellemzői a honlapnak.

A tervezett honlap neve.

Ezzel a névvel fogják megismerni és azonosítani az internetezők az Ön honlapját. A név nem csak a honlapon fog megjelenni, de szerepel a honlapról küldött értesítő mailek, hírlevelek, továbbítások,... tárgy mezőjében is.

A név lehetőleg a honlap tartalmát, mondandóját, célját tükrözz, legyen azzal összhangban.

A nevet a honlap fejlesztése alatt még meg lehet változtatni, lehet finomítani a későbbiekben is, a fogalmazás nem lehet akadálya egy jól eltalált meghatározásnak, segítünk is ebben majd Önnek, a tervezett honlap ismeretében.

A honlap nevével együtt megjelenő - annak tartalmával összhangban lévő - mondat. Legyen egy tömör és kifejező, valamint frappáns és könnyen megjegyezhető rövid mondat.

Az Ön közvetlen célja a honlapjával.

Fogalmazza meg ezt a néhány mondatban, melyek a konkrét elvárásai a honlap működtetésével.

A honlap célja, amely megjelenik a honlap nyitóoldalán, így elsősorban a látogatóknak szól. Akkor lehet nyerő egy misszió és ettől lesz többek között sikeres egy honlap is, ha olyan küldetés jelenik meg  a látogató előtt, amely egybeesik az Ő elvárásaival, érdekeivel és a látogatásának sikeréhez hozzájárul.

Fogalmazza meg ezt a néhány mondatot a felhasználóhoz szólva, hogy azonnal elnyerje az érdeklődését, és sikerüljön a honlapon tartani őt.

Rendelkezik-e céges arculattal, van-e logoja? A honlapra a logo kihelyezhető. Ha nincs logoja, akkor kérhet erre is ajánlatot.

Kérem, adja meg a logo-val kapcsolatos információkat.

Kérem, írja le van-e Önnek elkészíttetett grafiaki látványterve a honlapjának megjelenéséhez, illetve ezt kéri-e? A honlap megjelenéséhez több megoldásból is választhat, erről olvashat a honlap Készíttetők Kézikönyvében is.

Honlap tartalmáról

Milyen tartalmakat szeretne és hogyan szeretné megjelentetni a honlapon?

A honlapon kínált termékek, szolgáltatások felsorolása, rövid ismertetése

Kérem, írja le a honlapon szerepeltetett további témáját - akár többet is leírhat, vagy mindet megadhatja ebben a szöveges mezőben. Írjon le annyit róla, amennyit csak tud, hogy minél árnyaltabb képet kaphassunk az Ön elképzeléséről. A későbbi kapcsolatok során tovább fogjuk részletezni.

Kérem, írja le a honlapon szerepeltetett további témáját - akár többet is leírhat, vagy mindet megadhatja ebben a szöveges mezőben. Írjon le annyit róla, amennyit csak tud, hogy minél árnyaltabb képet kaphassunk az Ön elképzeléséről. A későbbi kapcsolatok során tovább fogjuk részletezni.

Kérem, írja le a honlapon szerepeltetett témáját - akár többet, vagy mindet megadhatja ebben a szöveges mezőben. Írjon le annyit róla, amennyit csak tud, hogy minél árnyaltabb képet kaphassunk az Ön elképzeléséről. A későbbi kapcsolatok során tovább fogjuk részletezni.

Honlap tulajdonosa

Kérem szíveskedjék megadni a honlap tulajdonosáról az alábbi adatokat és elérhetőségeket. A megadottakat a kapcsolat felvételéhez és a honlapra szükséges minimális adatokat kérünk, semmi másra nem használjuk és nem adjuk tovább harmadik félnek, semmi körülmények között.

Kérem, adja meg jelen igényfelmérő tárgyát képező - tervezett honlap tulajdonosának nevét, jelölve annak cégformáját is - cégek esetében. (a honlapon is fel kell tüntetni a honlap tulajdonosát és annak adatait)

A honlap készítésében résztvevő személy neve. A honlap készítésekor az Ő felelőssége kompetens válaszokat adni és tartani a kapcsolatot a honlap tulajdonosa és a fejlesztő között. Magánszemélyek esetében elegendő megadni fentebb a tulajdonost, itt ugyan Őt megismételni nem szükséges.

Kapcsolattartó e-mail cím.

Kérem, adja meg azt az e-mail címet, amelyet a honlap fejlesztés folyamatában szeretne elsődlegesen a kapcsolat tartásához használni.

Tetszőleges formában gépelhet be ide minden olyan szempontot, kérdést és elvárásokat a tervezett honlapjával kapcsolatban, amelyet a kérdésekre adott válaszaiban nem tudott kifejteni.

Milyen egyéb - honlap készítéssel kapcsolatos - szolgáltatásainkról szeretne még ajánlatot kapni?

Kérem, beküldés előtt tekintse át a megadott információkat, és amikor mindent rendben talált, akkor kattintson a Beküldés gombra, hogy megkaphassuk az Ön honlap igényét, amely alapján előzetes árajánlatot küldünk.

Amennyiben további pontosítás szükséges, úgy a megadott kapcsolat e-mail segítségével keresni fogjuk Önt.

Köszönjük türelmét.

Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.